Afvoer ontstoppen

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten.

24/7 bereikbaar

Ook ‘s nachts en in het weekend bereikbaar.

Snelle service

Wij komen direct naar u toe en lossen het op.

Gediplomeerd

VCA-gediplomeerde ontstoppers.

U kunt ons overal in Noord-Brabant inschakelen voor het ontstoppen van afvoeren

Werkgebied Breda

076 7820521

Werkgebied Den Bosch

073 7820128

Werkgebied Eindhoven

040 7820196

Werkgebied Tilburg

013 7820987

Direct hulp bij afvoer ontstoppen

Door een verstoppingen in de afvoer kunt u soms uw sanitair niet meer gebruiken. Daarnaast kan de verstopping voor een nare stank in uw woning zorgen. Het water stroomt immers langzamer of helemaal niet meer weg naar uw afvoer. Een verstopping in de afvoer ontstaat meestal door restafval dat naar de bodem zakt. Denk bij restafval (afhankelijk van de afvoer) aan etensresten, bladeren of wc-papier. Het restafval blijft op de bodem van de afvoer achter en hoopt zich op. Uiteindelijk blokkeert dit afval de afvoer. Uw afvoer ontstoppen is dan noodzakelijk!

U kunt een verstopping eerst zelf proberen op te lossen met ontstoppingsmiddel. Bij een serieuze verstopping zijn deze middelen echter niet krachtig genoeg. Daarnaast zijn deze middelen schadelijk voor uw gezondheid en het milieu. Ze kunnen zelfs de afvoerleidingen beschadigen! Schakel daarom onze ontstoppingsdienst in Brabant in om de afvoer te laten ontstoppen.

Hoe werkt het ontstoppen van een afvoer?

Een afvoer ontstoppen kan op meerdere manieren. Als de oorzaak van de verstopping niet direct duidelijk is inspecteren we de afvoer met een camera. Op basis van de beelden bepalen we wat het beste plan van aanpak is. Vaak is het onder hoge druk schoon spuiten van de verstopte de beste oplossing. Ook maken we vaak gebruik van een klein haakje of een ontstoppingsveer. Zeker bij een grote prop met restafval biedt dit uitkomst.

Het ontstoppen van de afvoer eindigt altijd met een laatste controle. Hierbij kijken we nogmaals met de camera in de afvoer. Zo kunnen we u garanderen dat het restafval is verwijderd. Een nieuwe verstopping zal zodoende voorlopig uitblijven. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Hulp van ervaren ontstoppers in Brabant

Als de blokkade erg groot is kan de afvoer ontstoppen een lastige klus zijn. In zo’n situatie kunt u voor de hulp van onze ervaren ontstoppers kiezen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om uw afvoer te ontstoppen. Wij zijn zelf in Brabant gevestigd en zijn hierdoor altijd snel ter plaatse om direct voor een oplossing te zorgen. Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Alle ontstoppers van onze ontstoppingsdienst zijn VCA-gediplomeerd. Zo bent u verzekerd van een vakkundige oplossing bij een verstopte afvoer.

Maak een afspraak, wij helpen u graag! U kunt ons overal in Noord-Brabant 24/7 bereiken.

afvoer verstopt

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca