Riool ontstoppen

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten.

24/7 bereikbaar

Ook ‘s nachts en in het weekend bereikbaar.

Snelle service

Wij komen direct naar u toe en lossen het op.

Gediplomeerd

VCA-gediplomeerde ontstoppers.

U kunt ons overal in Noord-Brabant inschakelen voor het ontstoppen van rioleringen

Uw riool ontstoppen met onze hulp

Heeft u te maken met een verstopt riool in huis? Een verstopt riool is het gevolg van restafval dat zich ophoopt. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door overmatig gebruik van wc-papier. Ook het doorspoelen van etensresten kan voor ophoping van restafval zorgen. Als er teveel afval ophoopt kan een blokkade ontstaan. Om verdere problemen te voorkomen is het noodzakelijk om uw riool te ontstoppen.

Door de verstopping in uw riool loopt het water steeds minder goed weg. Hierdoor kan stank- en wateroverlast ontstaan. U kunt proberen dit zelf te verhelpen met ontstoppingsmiddel. Dit kan echter de leidingen beschadigen en is slecht voor uw gezondheid en milieu. Het beste kunt u een ontstoppingsbedrijf inschakelen. Wij helpen u graag bij het verhelpen van de verstopping!

Een riool ontstoppen: hoe werkt dit?

Een riool ontstoppen bestaat uit verschillende fases. Eerst inspecteren we de riolering met onze rioolcamera. Dankzij de beelden kunnen we voor een gerichte oplossing zorgen. Vaak is het voldoende om onder hoge druk water door de riolering te spuiten. Mocht uw riool verstopt zijn geraakt door een grote prop restafval, dan maken we gebruik van een klein haakje. Met het haakje is het mogelijk om de prop uit uw riolering te trekken.

Nadat wij uw riool ontstopt hebben voeren we een laatste controle uit. Dit doen we door nogmaals met onze camera een inspectie uit te voeren. Op deze manier weten we zeker dat uw riool geen blokkades meer bevat. Het is raadzaam om uw riool in het vervolg zeker eens per twee jaar preventief te laten ontstoppen.

Verstopping in het riool voorkomen

In uw huis zijn verschillende leidingen op de centrale riolering aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan uw toilet, doucheputje of gootsteen. Via deze leidingen stroomt er ontzettend veel restafval in het riool. Om een verstopping in het riool te voorkomen is het belangrijk om dit restafval buiten de riolering te houden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u een filter in het putje van de douche gebruikt om haren op te vangen. Deze haren zijn vrij vet, waardoor ze makkelijk aan de leidingen blijven kleven.

Ook is het raadzaam om een zeefje in de gootsteen van uw keuken te gebruiken. Met dit zeefje kunt u restafval opvangen, voordat dit naar uw riool stroom. Denk in dit geval aan etensresten, die bij het afspoelen van de borden in het riool terecht kunnen komen.

Ervaren bedrijf voor riool ontstoppen

De medewerkers van Stefan Hardt Ontstoppingen zijn VCA-gediplomeerd. Dit betekent dat onze ontstoppers rioleringen op verantwoorde wijze ontstoppen. Zo bent u verzekerd van een vakkundige oplossing! Ook is onze ontstoppingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om uw riool te ontstoppen. Doordat wij in heel Brabant actief zijn, staan we al snel bij u op de stoep! Om uw riool ontstoppen niet duurder te maken dan noodzakelijk is rekenen wij geen voorrijkosten. Naast het verhelpen van verstoppingen kunnen wij ook de riolering schoonmaken of repareren.

Laat uw riool ontstoppen door onze ervaren ontstoppers! Wij zorgen direct voor een oplossing.

riool ontstoppen

Wij ontstoppen alle typen leidingen en rioleringen, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de riolering te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de riolering schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de riolering kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de riolering dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca