Stinkt uw doucheput? 7 tips om dit snel op te lossen

Wij horen geregeld van mensen dat hun doucheput stinkt. Heeft u hier ook last van? Dan ruikt uw hele badkamer inmiddels naar de stank. Dit is geen pretje. Daarom wilt u ongetwijfeld weten wat de oorzaak is dat uw doucheput stinkt. Dat vertellen wij u in deze tekst. Daarnaast geven wij u tips [...]

Makkelijk van een stinkende gootsteen afkomen? Dat doet u zo!

Een stinkende gootsteen is een probleem waar menig huishouden in ons land weleens mee te maken krijgt. Als gevolg hiervan stinkt het vaak in uw keuken. Deze stank kan zich vervolgens verplaatsen naar de rest van uw huis. Maar hoe komt u eigenlijk van een stinkende gootsteen af? Wij vertellen [...]

Doucheputje verstopt door haren? Zo lost u het op!

Zit uw doucheputje verstopt door haren? Dan zorgt dit ervoor dat het water niet of nauwelijks wegstroomt. Gevolg: uw douche stroomt over. Om de verstopping te verhelpen, moet u zelf in actie komen. Maar wat doet u wanneer uw doucheputje verstopt zit door haren? Wij bieden u hier de helpende hand.

Vochtige doekjes: wel of niet doorspoelen?

De afvoer van een toilet dient alleen gebruikt te worden voor de drie P’s: plas, poep en papier. Uit ervaring weten we ook dat mensen hun toilet ook geregeld gebruiken om vochtige doekjes door te spoelen. Maar is het eigenlijk wel verstandig om vochtige doekjes door te spoelen?

Wc loopt niet door: oorzaken en oplossingen

Erg vervelend aan een wc-verstopping is dat het water steeds moeizamer wegstroomt: de wc loopt niet door. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u een verstopte wc zelf kunt ontstoppen.

page 1 of 2