Ontstoppingsbedrijf in Eindhoven

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten.

24/7 bereikbaar

Ook ’s nachts en in het weekend bereikbaar.

Snelle service

Wij komen direct naar u toe en lossen het op.

Gediplomeerd

VCA-gediplomeerde ontstoppers.

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Gediplomeerd

Overal bereikbaar in Eindhoven en omstreken

040-7820196

Hulp bij verstoppingen van ons ontstoppingsbedrijf in Eindhoven

Komt er een nare lucht uit de afvoer? Lijkt het water in uw gootsteen steeds slechter weg te stromen? Het zijn symptomen van een verstopte afvoer. Een verstopping is vaak het gevolg van zeep-, vet- en vuilresten, die in de afvoer blijven hangen. Hopen deze resten zich op dan stroomt dit vuil en het water steeds minder goed weg. Bij een serieuze verstopping kunt u uw sanitair helemaal niet meer gebruiken. Veel mensen bellen dan een loodgieter. Een loodgieter is echter geen specialist in het oplossen van verstoppingen. Ook beschikt deze vaak niet over de juiste apparatuur. Het is beter om voor de hulp van ons gespecialiseerde ontstoppingsbedrijf in Eindhoven te kiezen. Met meer dan 20 jaar ervaring en diverse hulpmiddelen lossen we de verstopping snel voor u op.

Hoe lossen wij een verstopping op?

Bij het oplossen van verstoppingen werkt ons ontstoppingsbedrijf in Eindhoven volgens een vast stappenplan. Eerst achterhalen we de oorzaak van de verstopping. Dit kan bijvoorbeeld een prop restafval zijn, maar ook ophoping van zeepresten. Afhankelijk van de oorzaak van de verstopping hebben we verschillende methoden om in te zetten. De specialisten van ons ontstoppingsbedrijf in Eindhoven kunnen bijvoorbeeld een klein haakje gebruiken. Bij vet- of zeepresten werkt dit echter minder goed. We kiezen dan voor het onder hoge druk door spuiten van leidingen.

Na het oplossen van de verstopping voeren we altijd een laatste controle uit. Door te kijken of de afvoer volledig schoon is verkleinen we de kans op een nieuwe verstopping. Ook voorzien onze ervaren ontstoppers u graag van advies om een nieuwe verstopping te kunnen voorkomen. Gebruikt u bijvoorbeeld al een zeefje in uw gootsteen? En wat mag u wel en wat niet door de wc spoelen?

Service van ons ontstoppingsbedrijf in Eindhoven

Goede service staat bij ons ontstoppingsbedrijf in Eindhoven voorop! Zo zijn onze gespecialiseerde ontstoppers 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Hiermee voorkomen we dat u lang last heeft van stank- en wateroverlast. We zijn altijd snel ter plaatse. Ook brengen we geen voorrijkosten in rekening. Al onze ontstoppers zijn VCA-gediplomeerd. Dit betekent dat wij altijd op een verantwoorde manier werken. Wij kunnen alle soorten verstoppingen voor u verhelpen. Denk aan verstoppingen in de afvoer, het doucheputje, wasbak, gootsteen, riolering of bijvoorbeeld wc’s.

Naast het ontstoppen kunnen we ook de riolering voor u schoonmaken om stankoverlast tegen te gaan. Ook kunnen we reparaties uitvoeren aan leidingen wanneer dit nodig is voor het verhelpen van de verstopping.

Wilt u direct van de verstopping af? Bel Stefan Hardt Ontstoppingen en wij komen meteen naar u toe! U kunt ons overal in Eindhoven en omstreken inschakelen.

ontstoppingsbedrijf in Eindhoven

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het ontstoppen van:

24/7 ontstoppingsbedrijf in Eindhoven nodig? Bel 040-7820196