Ontstoppingsdienst

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten.

24/7 bereikbaar

Ook ‘s nachts en in het weekend bereikbaar.

Snelle service

Wij komen direct naar u toe en lossen het op.

Gediplomeerd

VCA-gediplomeerde ontstoppers.

Onze ontstoppingsdienst is overal in Noord-Brabant beschikbaar voor het verhelpen van verstoppingen.

Ontstoppingsdienst inschakelen bij verstoppingen

Een verstopping kan op verschillende plekken binnen uw woning ontstaan. Denk aan een wc-verstopping, een verstopping van uw doucheputje of wasbak, enzovoorts. Vaak is een verstopping het gevolg van restafval wat op de bodem van de afvoer achterblijft. Bij restafval kunt u bijvoorbeeld denken aan haren, zeepresten of toiletpapier. Eenmaal op de bodem van de afvoer hoopt dit afval zich op. Na verloop van tijd blokkeert dit de afvoer. Onze ontstoppingsdienst biedt u hulp bij het verhelpen hiervan.

In sommige gevallen kunt u een verstopping oplossen door gebruik te maken van vloeibaar ontstoppingsmiddel. Ook het gebruik van soda kan helpen bij het ontstoppen van de afvoer. Dit werkt echter niet altijd. Voor het oplossen van een serieuze verstopping is de hulp van een ontstoppingsdienst onmisbaar. Stefan Hardt Ontstoppingen helpt u graag!

Werkwijze van onze ontstoppingsdienst

Het verhelpen van verstoppingen bestaat uit meerdere stappen. Eerst zullen we een inspectie van uw afvoer uitvoeren. Dit gebeurt met een klein cameraatje, waarmee we de bron van de verstopping achterhalen. Op basis van de beelden bepalen we welk hulpmiddel geschikt is voor het oplossen van de verstopping. Vaak werkt het onder hoge druk door spuiten van de afvoer het beste. Het door spuiten voert het restafval af naar het riool.

Naast het door spuiten van de afvoer is ook het gebruik van een haakje mogelijk. Onze ontstoppingsdienst gebruikt gebruikt een haakje als het om een dikke prop restafval gaat. Denk aan een prop met haren of toiletpapier. Nadien zullen we altijd een laatste inspectie uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw afvoer weer schoon is.

Waarom onze ontstoppingsdienst inschakelen?

Al onze ontstoppers zijn VCA-gediplomeerd. Dit betekent dat zij over de kennis beschikken om verstoppingen op verantwoorde wijze op te lossen. Ook zijn wij 24 uur per dag te bereiken om hulp te bieden. Als ontstoppingsdienst in Brabant opereren we door de hele provincie. Dit maakt dat we altijd snel ter plaatse zijn! Een derde reden om voor onze hulp te kiezen, is het feit dat we geen voorrijkosten in rekening brengen.

Blijf niet langer met uw vervelende verstopping zitten. Laat deze vandaag nog door onze ontstoppingsdienst verhelpen!

ontstoppingsdienst

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca

Wij verhelpen verstoppingen in onder andere: