Wc ontstoppen

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten.

24/7 bereikbaar

Ook ‘s nachts en in het weekend bereikbaar.

Snelle service

Wij komen direct naar u toe en lossen het op.

Gediplomeerd

VCA-gediplomeerde ontstoppers.

U kunt ons overal in Noord-Brabant inschakelen voor het ontstoppen van wc’s.

Uw wc ontstoppen

Een wc-verstopping kan nare gevolgen hebben! De verstopping kan stank- en wateroverlast veroorzaken. Daarbij is het steeds lastiger om uw wc door te trekken. Het water loopt immers steeds slechter weg naar de riolering! In het ergste geval kunt u de wc helemaal niet meer doortrekken. Uw wc ontstoppen is dan noodzakelijk. U kunt een wc ontstoppen door gebruik te maken van een vloeibaar ontstoppingsmiddel. Dit middel werkt echter vaak alleen bij een beginnende wc-verstopping. Gelukkig kunt u op de hulp van onze ontstoppingsdienst rekenen.

Om een nieuwe wc-verstopping te voorkomen, is het belangrijk om te weten hoe de verstopping is ontstaan. Vaak raakt de wc verstopt door overmatig gebruik van wc-papier. Ook het doorspoelen van olie of etensresten kan voor problemen zorgen.

Verstopping in de wc voorkomen

Het oplossen van een verstopping in de wc kan een hele opgave zijn. Het is daarom verstandig om te proberen verstoppingen te voorkomen. Bij een verstopt toilet is een prop papier die klem zit vaak de boosdoener. Denk ook aan het doorspoelen van bijvoorbeeld maandverband. De afvoer is hier niet op berekend, waardoor de kans op een verstopping groot is.

Matig het gebruik van toiletpapier en gebruik bijvoorbeeld enkel het toilet op de begane grond van uw woning voor de grote behoefte. Vanaf dit toilet is de afstand tot de centrale riolering het kortst. Hierdoor is de kans op verstoppingen kleiner. Spoel maandverband in geen geval door, maar deponeer dit altijd in een emmertje in het toilet. Mocht het water slecht wegstromen, dan kunt u met een lange veer (ontstoppingsveer) in de afvoer van de wc duwen. Mogelijk kunt u een beginnende verstopping op deze wijze zelf oplossen.

Wc ontstoppen onder hoge druk

Een wc ontstoppen gebeurt vaak door de wc onder hoge druk door te spuiten. Indien nodig inspecteren we de riolering met een camera op verstoppingen. Dit geeft een goed beeld van de staat van de riolering en de oorzaak van de verstopping. Het kan ook voorkomen dat er een dikke prop toiletpapier in uw afvoer vastzit. Een wc ontstoppen kan in dat geval door de prop met een haakje uit de afvoer te trekken. Voor de zekerheid spuiten we de afvoer na het verwijderen van de prop nog een extra keer door.

Nadat we de wc ontstopt hebben controleren we altijd of de afvoer volledig schoon is. Zo bent u ervan verzekerd, dat een nieuwe verstopping voorlopig uit zal blijven.

Waarom onze ontstoppingsdienst in Brabant inschakelen?

De specialisten van onze ontstoppingsdienst in Brabant zijn allen VCA-gediplomeerd. Dit betekent dat zij u altijd van een professionele oplossing voorzien. Ook handig: wij zijn 24/7 bereikbaar voor het ontstoppen van wc’s. Wij brengen daarnaast geen voorrijkosten in rekening. Altijd snel ter plaatse!

Schakel Stefan Hardt Ontstoppingen vandaag nog in om uw toilet weer als vanouds door te laten spoelen!

wc ontstoppen

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca