Ontstoppingsbedrijf in Breda

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • VCA-gediplomeerd

Ontstoppingsbedrijf in Breda inschakelen bij verstoppingen

Heeft u last van een nare stank in uw badkamer, of lijkt de gootsteen steeds moeizamer door te stromen? Mogelijk is er sprake van een verstopte afvoer in uw woning. Een  verstopping is vaak het gevolg van vet-, zeep- of vuilresten die zich ophopen in de leidingen. Hierdoor stroomt het water steeds moeizamer weg naar de centrale riolering. Het vuil hoopt zich steeds verder op waardoor de afvoer op een gegeven moment helemaal niet meer doorstroomt. Een loodgieter kan u helpen bij het oplossen van een dergelijke verstopping. Toch is het beter om een ontstoppingsbedrijf in Breda in te schakelen! Wij beschikken namelijk over speciale apparatuur voor het verhelpen van zelfs de hardnekkigste verstopping. Stefan Hardt Ontstoppingen verhelpt de verstopping snel en vakkundig zonder de leidingen te beschadigen.

Werkwijze van ons ontstoppingsbedrijf in Breda

Voor het ontstoppen van een verstopte afvoer werken wij volgens een vast stappenplan. Zo inspecteren we altijd eerst de afvoer om vast te stellen waardoor het water niet meer wegstroomt. Op basis van deze informatie maken we een plan van aanpak. In de meeste gevallen werkt het onder hoge druk door spuiten van de leiding het beste. Ook kunnen we proppen restafval met onze ontstoppingsveer verwijderen.

Nadat de specialisten van ons ontstoppingsbedrijf in Breda de verstopping hebben verholpen zorgen we voor een laatste controle. Zo bent u ervan verzekerd dat de verstopping volledig verholpen is. Hiermee beperken we ook de kans dat de leiding snel opnieuw verstopt raakt.

Advies van ons ontstoppingsbedrijf in Breda

Na het verhelpen van de verstopping voorzien wij u graag van advies. Hoe kunt u nieuwe verstoppingen voorkomen? Welke hulpmiddelen kunnen u hierbij helpen? Een zeefje in de gootsteen kan al veel problemen voorkomen. Ook zijn er bepaalde etensresten, zoals olie, die u beter niet door kunt spoelen.

Waarom voor onze specialisten in Breda kiezen?

Stefan Hardt Ontstoppingen is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor hulp. Daarbij zijn wij snel ter plaatse om alle soorten verstopping snel te kunnen verhelpen. Al onze ontstoppers zijn VCA-gediplomeerd, wat betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige oplossing. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp bij verschillende soorten afvoerverstoppingen

De specialisten van ons ontstoppingsbedrijf in Breda helpen u bij alle soorten verstoppingen. Zo kunt u o.a. bij ons terecht voor het verhelpen van een verstopte wc, een verstopte afvoer of een verstopping in de riolering. Wij hebben altijd een oplossing!

Blijf niet langer met uw verstopte afvoer zitten! Laat deze vandaag nog door ons ontstoppingsbedrijf in Breda ontstoppen! U kunt ons dag en nacht bereiken, ook in het weekend. Wij komen direct naar u toe om de verstopping te verhelpen.

24/7 ontstoppingsbedrijf in Breda nodig? Bel 076-7820521

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het ontstoppen van:

ontstoppingsbedrijf in Breda

Zo ontzettend blij dat we dit bedrijf hebben gevonden. Na 2 dure, negatieve ervaringen met andere riooldiensten heeft Stefan ons rioolprobleem voor een hele redelijk prijs op een professionele manier verholpen. Ondanks tegenslag i.v.m. gestort beton hield hij zich aan de voorafgaande prijsopgave. Petje af.

Ingrid van der D.

Onze klanten beoordelen ons met gemiddeld vijf sterren!

5 sterren rating

(4 reviews)