Riool ontstoppen in Tilburg

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Gediplomeerd

Een riool ontstoppen in Tilburg met professionele hulp

Heeft u te maken met een nare stank in huis? Loopt het water steeds minder goed weg? Of hoort u vaak geborrel in de afvoer? Mogelijk is er dan sprake van een verstopte riolering! In het ergste geval stroomt het water helemaal niet meer weg. U kunt dan uw sanitaire voorzieningen niet langer gebruiken. Het riool ontstoppen in Tilburg is noodzakelijk om de problemen te verhelpen.

Zelf een riool ontstoppen in Tilburg is bij een serieuze rioolverstopping vaak erg lastig. U kunt oplosmiddelen in de supermarkt kopen, maar deze zijn vaak niet krachtig genoeg. Daarbij beschadigen deze middelen uw afvoer. Verstandiger is het om een riool ontstoppen in Tilburg aan een vakman over te laten. De ervaren ontstoppers van Stefan Hardt Ontstoppingen helpen u graag! U kunt ons overal in Tilburg en omstreken inschakelen.

Onze manier van werken bij een riool ontstoppen in Tilburg

Een riool ontstoppen in Tilburg begint bij het filmen van de binnenzijde van de riolering. Met een kleine camera zoeken we naar de oorzaak van de verstopping. Zo kunnen we deze doelgerichte aanpakken. Vaak is het probleem een blokkade door een prop restafval. Ook ophoping van restafval aan de wanden van de afvoer is vaak een boosdoener. Een grote prop restafval kunnen we met een ontstoppingsveer verwijderen. Ook kunnen we de afvoer onder hoge druk schoonspuiten. Soms passen we beide methodes toe voor het beste resultaat.

Mocht er geen sprake zijn van een grote prop restafval maar wel van een ophoping, dan spuiten we de afvoer direct door. De ophoping van restafval voert dan af naar de centrale riolering. Uw riool ontstoppen in Tilburg sluiten we altijd af met een laatste inspectie. Zo weet u zeker dat de riolering helemaal vrij is van blokkades. Zo garanderen we dat de kans op een nieuwe verstopping minimaal is!

Service bij een rioolontstopping

Wanneer u ons inschakelt om uw riool te laten ontstoppen in Tilburg, profiteert u van een uitgebreide service. Een riool ontstoppen in Tilburg wilt u niet tot een volgende werkdag laten wachten. Zeker niet wanneer het water niet meer wegstroomt! In zo’n geval kunt u op onze spoeddienst rekenen, die 24/7 beschikbaar is. Ook zijn onze ontstoppers allen VCA-gediplomeerd. Zo bent u verzekerd van een vakkundige oplossing voor de verstopping in uw riolering. Daarnaast brengen onze professionele ontstoppers geen voorrijkosten in rekening.

Blijf niet langer met een rioolverstopping zitten. Laat uw riool ontstoppen in Tilburg door onze ontstoppers!

riool ontstoppen Tilburg

Wij ontstoppen de riolering op vakkundige wijze. Hiervoor hebben wij verschillende gereedschappen zoals een hogedrukpomp en een ontstoppingsveer.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca
0 +
jaar ervaring

24/7 beschikbaar voor het ontstoppen van rioleringen. Bel 013-7820987