Ontstoppingsbedrijf in Tilburg

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Gediplomeerd

Professionele hulp van ons ontstoppingsbedrijf in Tilburg

De symptomen van een verstopping zijn onder meer een nare rioollucht en dat het water slecht wegstroomt. Denk aan een toilet dat lijkt te overstromen als u deze doorspoelt of een douchebak waar het water in blijft staan. Een verstopping is meestal het gevolg van vuil-, zeep- en vetresten die zich ophopen. Ook overmatig gebruik van wc-papier of haren in het doucheputje kunnen een verstopping veroorzaken. Naarmate allerlei resten zich ophopen loopt het water steeds slechter weg. Dit kan leiden tot een blokkade. Uiteindelijk zullen uw sanitaire voorzieningen helemaal niet meer te gebruiken zijn. Voor het ontstoppen van uw afvoer kunt u op de hulp van ons ontstoppingsbedrijf in Tilburg rekenen.

Ons ontstoppingsbedrijf in Tilburg is gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren. Dit maakt dat de hulp van een ontstoppingsbedrijf vaak meer oplevert dan het inschakelen van een loodgieter. Een loodgieter is immers niet specifiek gespecialiseerd in ontstoppingen. Ook beschikken loodgieters vaak niet over het juiste gereedschap. Dit kan leiden tot schade aan de afvoer, waardoor u extra kosten zal moeten maken.

Werkwijze van ons ontstoppingsbedrijf in Tilburg

Tijdens het ontstoppen werkt ons ontstoppingsbedrijf in Tilburg volgens een vast stappenplan. Eerst zullen we uw afvoer inspecteren om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Op basis hiervan kiezen we de beste methode voor ontstopping. Zo kunnen we uw afvoer onder hoge druk door spuiten, kunnen we een ontstoppingsveer gebruiken, enzovoorts. Het is van het type verstopping afhankelijk welk hulpmiddel het meest geschikt is.

Het is erg vervelend als u opnieuw met een verstopping te maken krijgt. Om deze reden zullen we altijd de leidingen controleren na het ontstoppen. Zo weet u zeker dat uw afvoer volledig schoon is! Ook voorzien we u graag van handige tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen. Maakt u bijvoorbeeld al gebruik van een zeef in de gootsteen?

Uitgebreide service bij ontstoppingen in huis

Wanneer u voor de hulp van ons ontstoppingsbedrijf in Tilburg kiest bent u verzekerd van goede service. Al onze ontstoppers in Tilburg zijn VCA-gediplomeerd. Wij gaan dus altijd op een veilige en verantwoorde manier te werk. Daarnaast hebben wij meer dan 20 jaar ervaring, en hierdoor voor iedere verstopping een oplossing. Ook rekenen wij geen voorrijkosten. U kunt ons dag en nacht bereiken, ook in het weekend zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Met spoed ontstoppers in Tilburg inschakelen

Om te voorkomen dat u tot de volgende (werk)dag moet wachten heeft Stefan Hardt Ontstoppingen een spoeddienst. Onze spoeddienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U hoeft hierdoor nooit lang zonder sanitair te zitten of stank- of wateroverlast te hebben.

Blijf niet zitten met verstopte leidingen, bel ons ontstoppingsbedrijf in Tilburg!

ontstoppingsbedrijf Tilburg

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het ontstoppen van:

24/7 ontstoppingsbedrijf in Tilburg nodig? Bel 013-7820987