Doucheputje ontstoppen

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten.

24/7 bereikbaar

Ook ‘s nachts en in het weekend bereikbaar.

Snelle service

Wij komen direct naar u toe en lossen het op.

Gediplomeerd

VCA-gediplomeerde ontstoppers.

U kunt ons overal in Noord-Brabant inschakelen voor het ontstoppen van doucheputjes.

Vakkundig het doucheputje ontstoppen

Komt er een vieze lucht uit het doucheputje of loopt het water niet goed meer weg? Mogelijk heeft u dan te maken met een verstopt doucheputje. Uw doucheputje ontstoppen is in dit geval noodzakelijk. Zo voorkomt u dat u de douche straks helemaal niet meer kunt gebruiken. Bij een beginnende verstopping kunt u het doucheputje ontstoppen met vloeibaar ontstoppingsmiddel of soda. Bij een serieuze verstopping zijn deze middelen echter niet krachtig genoeg. De hulp van onze ontstoppingsdienst kan in dit geval uitkomst voor u bieden.

Hoe ontstaat een verstopping in het doucheputje? Vaak raakt het doucheputje verstopt door haren en zeep die in het putje achterblijven. Dit kan zich ophopen tot het doucheputje of de afvoer volledig verstopt zit.

Verstopping in het doucheputje voorkomen

Een verstopt doucheput is vaak lastig zelf te verhelpen! Daarom is het verstandig om de kans op verstoppingen te minimaliseren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u altijd een dekseltje over het doucheputje heen legt. Mocht het dekseltje kapot zijn, koop dan direct een nieuwe. Dit dekseltje voorkomt namelijk dat haren in het putje achterblijven. Deze haren zijn vaak relatief vet, waardoor ze makkelijk aan de wanden van de afvoer kleven. Dit kan het begin van een verstopping worden!

Ook is het raadzaam om eens in de zoveel tijd de afvoer preventief te ontstoppen. Dit doet u bijvoorbeeld door soda in de afvoer van de douche te strooien. Laat de soda enkele minuten intrekken en spoel vervolgens kokend water door de afvoer. Hiermee komen de haren en ander restafval los van de afvoerwanden. Spoel het doucheputje daarna goed door.

Plan van aanpak bij een doucheputje ontstoppen

Een doucheputje ontstoppen bestaat uit verschillende stappen. Eerst kijken we of de verstopping in het doucheputje zelf zit of in de afvoer. Vaak is de oplossing het onder hoge druk door spuiten van de afvoer. Mocht er sprake zijn van een haarbal in de afvoer, dan kan ook het gebruik van een klein haakje helpen. Met het haakje of met een ontstoppingsveer verwijderen we de haarbal uit het putje.

Doucheputje ontstoppen met professionele hulp

Wanneer u voor onze ontstoppingsdienst kiest bent u verzekerd van een vakkundige oplossing. Al onze medewerkers zijn VCA-gediplomeerd! Dit betekent dat u kunt rekenen op veilig en verantwoord vakwerk. Ook zijn onze ontstoppers 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Doordat wij in heel Brabant actief zijn, kunnen we altijd snel ter plaatse zijn om voor een oplossing te zorgen. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij een doucheputje ontstoppen.

Maak een afspraak bij Stefan Hardt Ontstoppingen! Wij komen direct langs om uw doucheputje te ontstoppen.

douchteputje ontstoppen

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca