Ontstoppingsbedrijf in Den Bosch

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Gediplomeerd

Verstopte afvoer? Bel ons ontstoppingsbedrijf in Den Bosch!

Door een verstopte afvoer kan er een nare stank in uw woning hangen. Ook stroom het water soms niet goed meer weg. Duurt het bijvoorbeeld langer om uw toilet door te spoelen? Blijft het water enige tijd in uw gootsteen staan? Het zijn symptomen van een verstopte afvoer. Vet-, zeep- en vuilresten zijn in de meeste gevallen de boosdoeners. Denk bij een gootsteenverstopping aan ophoping van etensresten in de afvoer. Naast stankoverlast zorgt een verstopping er ook voor dat u uw sanitair niet meer kan gebruiken. Voor het oplossen van een verstopping zou u een loodgietersbedrijf in kunnen schakelen. Een loodgieter beschikt echter zelden over de apparatuur en kennis om de verstopping op te lossen. Verstandiger is het  om voor de hulp van ons ontstoppingsbedrijf in Den Bosch te kiezen! Stefan Hardt Ontstoppingen is namelijk gespecialiseerd in het oplossen van verstoppingen. Wij beschikken over moderne apparatuur en hebben meer dan 20 jaar ervaring.

Werkwijze van ons ontstoppingsbedrijf in Den Bosch

Bij het aanpakken van een verstopping werkt ons ontstoppingsbedrijf in Den Bosch met een vast stappenplan. Zo zullen we eerst een inspectie uitvoeren om de oorzaak van de verstopping in kaart te brengen. Vervolgens zullen we verschillende hulpmiddelen gebruiken om de verstopping voor u op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan het onder hoge druk door spuiten van de afvoer. Hierdoor stromen de vet-, vuil- en zeepresten weg naar de centrale riolering. Mocht er sprake zijn van een grote restafvalprop in de afvoer dan verwijderen we deze met een ontstoppingsveer.

Om er zeker van te zijn dat de afvoer volledig ontstopt is, zullen we altijd een controle uitvoeren. Met deze laatste inspectie minimaliseert Stefan Hardt Ontstoppingen de kans op een nieuwe verstopping. Ook zullen we u indien gewenst adviseren over hoe u een nieuwe verstopping kunt voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een zeefje in de afvoer.

Uitgebreide service van onze ontstoppers

Wanneer u voor de specialisten van ons ontstoppingsbedrijf in Den Bosch kiest bent u verzekerd van kwaliteit. Onze ontstoppers zijn allen VCA-gediplomeerd. Dit betekent dat wij over de benodigde kennis en ervaring beschikken om iedere verstopping op te lossen. Daarbij brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Ook zijn wij altijd snel ter plaatse. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring!

Met spoed een ontstopper in Den Bosch inschakelen

Voor het inschakelen van ons ontstoppingsbedrijf in Den Bosch hoeft u nooit tot de volgende (werk)dag te wachten. Onze ontstoppers zijn namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp. Zo voorkomen we dat u lang blijft zitten met stank- of wateroverlast.

Verlos uzelf van de verstopping door vandaag nog ons ontstoppingsbedrijf in Den Bosch in te schakelen. Stefan Hardt Ontstoppingen staat altijd voor u klaar!

ontstoppingsbedrijf Den Bosch

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het ontstoppen van:

24/7 ontstoppingsbedrijf in Den Bosch nodig? Bel 073-7820128