Ontstoppingsbedrijf in Waalwijk

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten.

24/7 bereikbaar

Ook ’s nachts en in het weekend bereikbaar.

Snelle service

Wij komen direct naar u toe en lossen het op.

Gediplomeerd

VCA-gediplomeerde ontstoppers.

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • VCA-gediplomeerd

Overal bereikbaar in Waalwijk en omstreken

0416-782503

Laat uw afvoer ontstoppen door een professioneel ontstoppingsbedrijf in Waalwijk

Een verstopte afvoer is een probleem waar u in de meeste gevallen enorm veel last van heeft. Uw gootsteen, wc, douche of bad of andere afvoeren kunt u vaak niet meer gebruiken. De verstopping wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Doe een beroep op ons ontstoppingsbedrijf in Waalwijk! Wij zorgen bij iedere verstopping voor een professionele oplossing.

Wat moet ik doen als ik de verstopping niet zelf kan verhelpen?

Als de afvoer flink verstopt zit en het water niet meer wegloopt, dan is het vaak nodig om een ontstoppingsbedrijf in Waalwijk langs te laten komen om het probleem op te lossen. Dan helpt een middeltje uit de bouwmarkt of de supermarkt meestal niet meer. Het is zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen, zo is het probleem des te sneller opgelost en kunt u weer probleemloos water gebruiken. Als u er niets aan doet of laat doen dan bestaat het risico dat u uiteindelijk een nog veel groter probleem heeft.

Onze werkwijze

Wij werken volgens een vast aantal stappen. Eerst inspecteren we de afvoer. Dit is nodig om de locatie van de blokkade te achterhalen. Is de blokkade gevonden dan maken we een plan van aanpak. Deze aanpak bestaat meestal uit het doorspuiten van de afvoer of het losmaken van de blokkade met een ontstoppingsveer. Tot slot controleren we of alles weer goed doorloopt.

De afvoer van het toilet is verstopt, wat nu?

Als het toilet niet meer doorspoelt, heeft u een acuut probleem. U kunt immers niet zonder toilet. Een ontstoppingsbedrijf in Waalwijk inschakelen is dan het beste advies. Wij achterhalen de oorzaak van de verstopping en verhelpen de verstopping direct. Er is natuurlijk veel wat u kunt doen om te voorkomen dat het toilet verstopt raakt. Gooi er geen zaken in die in de vuilnisbak thuis horen zoals maandverband, tampons, de meeste soorten vochtig toiletpapier en ander afval. Door deze simpele regel toe te passen kunt u veel ellende voorkomen. Op de website van Milieu Centraal vindt u een uitgebreid overzicht van wat wel en niet in het riool mag.

Verschillende soorten verstoppingen

Wij helpen u in Waalwijk bij diverse soorten verstoppingen. Wij verhelpen onder andere een verstopte wc, een verstopte afvoer of een verstopping in de riolering. Stefan Hardt Ontstoppingen biedt altijd een oplossing! U kunt ons dag en nacht bereiken, ook op zaterdag en zondag.

24/7 ontstoppingsbedrijf in Waalwijk nodig? Bel 0416-782503

ontstoppingsbedrijf in Waalwijk

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het ontstoppen van:

ontstoppingsbedrijf in Breda

24/7 ontstoppingsbedrijf in Waalwijk nodig? Bel 0416-782503