Riool ontstoppen in Breda

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Gediplomeerd

Riool ontstoppen in Breda met onze hulp

Een verstopt riool kan vervelende gevolgen hebben. Denk aan het feit dat een rioolverstopping vaak een nare stank met zich meebrengt. Het openen van ramen en deuren is vaak niet voldoende om van de stank af te komen. Ook zal water steeds moeizamer wegstromen als er een verstopping in het riool zit. In het ergste geval is het zelfs niet langer mogelijk om uw sanitaire voorzieningen nog te gebruiken. Het riool ontstoppen in Breda is in zo’n situatie noodzakelijk!

Zelf uw riool ontstoppen in Breda is een lastige klus. Bij een beginnende verstopping zou u nog gebruik kunnen maken van ontstoppingsmiddel uit de supermarkt. Dit kan echter uw leidingen beschadigen! Daarnaast zijn deze middelen zeer giftig en schadelijk voor mens en milieu. Bij een serieuze verstopping zijn deze middelen ook meestal niet krachtig genoeg. De kans is groot dat de riolering opnieuw verstopt raakt. Verstandiger is het om voor een riool ontstoppen in Breda professionele hulp in te schakelen. Stefan Hardt Ontstoppingen staat voor u klaar!

Plan van aanpak bij een riool ontstoppen in Breda

Een riool ontstoppen in Breda begint bij het inspecteren van de riolering. Met een kleine camera achterhalen we wat de verstopping in het riool veroorzaakt. Mogelijk zit er een grote prop met restafval vast, dit kan o.a. komen door overmatig gebruik van wc-papier. Ook kan er restafval aan de wanden van de riolering gehecht zijn. Er is dan geen blokkade, maar het stroom niet goed meer door.

Om de rioolverstopping te verhelpen trekken we de blokkade uit de afvoer met een ontstoppingsveer. Ook kunnen we de afvoer onder hoge druk voor u door spuiten. Hierbij spoelt het restafval naar de centrale riolering. Een riool ontstoppen in Breda is op deze manier vaak snel uitgevoerd, en zonder schade aan leidingen.

Onze service bij een rioolontstopping

Een professionele aanpak staat voorop als we uw riool ontstoppen in Breda. Zo brengen we geen voorrijkosten in rekening en zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het ontstoppen van rioleringen. Doordat onze ontstoppers VCA-gediplomeerd zijn bent u verzekerd van een vakkundige manier van ontstoppen. De kans dat uw riool snel opnieuw verstopt raakt is hierdoor zeer klein.

Schakel onze professionele ontstoppers vandaag nog in om de verstopping te laten verhelpen!

riool ontstoppen Breda

Wij ontstoppen de riolering op vakkundige wijze. Hiervoor hebben wij verschillende gereedschappen zoals een hogedrukpomp en een ontstoppingsveer.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca
0 +
jaar ervaring

24/7 beschikbaar voor het ontstoppen van rioleringen. Bel 076-7820521