Riool ontstoppen in Eindhoven

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Gediplomeerd

Uw riool ontstoppen in Eindhoven? Wij bieden hulp!

Als gevolg van een verstopt riool kan er een nare stank in uw woning hangen. Deze rioollucht is vaak niet te verhelpen door de ramen in huis open te zetten! Naast deze vervelende stank brengt een verstopt riool meer problemen met zich mee. Denk ook aan het feit dat het water steeds langer in de gootsteen, uw douchebak of het toilet blijft staan. Naarmate de verstopping in de riolering verergert spoelt het water helemaal niet meer weg. Denkt u zich eens in, dat u maar twee of drie minuten kunt douchen voordat de douchebak overstroomt. Geen prettige situatie! Uw riool ontstoppen in Eindhoven is noodzakelijk om de problemen te verhelpen.

Zelf uw riool ontstoppen in Eindhoven is vaak geen optie. Oplosmiddelen uit de supermarkt zijn niet krachtig genoeg, evenals dat een rubberen ontstopper vaak niet werkt. Ook kunnen de oplosmiddelen schade aan uw afvoer veroorzaken. Verstandiger is het dan ook om uw riool ontstoppen in Eindhoven aan een specialist over te laten. Stefan Hardt Ontstoppingen staat 24/7 voor u klaar en verhelpt de verstopping direct!

Onze werkwijze bij een riool ontstoppen in Eindhoven

Een riool ontstoppen in Eindhoven is een proces met meerdere stappen. Eerst inspecteren we het riool om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Dit gebeurt doorgaans met een klein cameraatje. Op basis van deze beelden kiezen we de beste methode voor het verhelpen van de verstopping. In veel gevallen is het voldoende om de riolering onder hoge druk door te spuiten. Hierbij spoelt het restafval in de afvoer naar de centrale riolering.

Soms lukt een riool ontstoppen in Eindhoven niet door deze door te spuiten. Denk aan een grote prop toiletpapier in de riolering onder uw toilet. In zo’n geval werken wij met een ontstoppingsveer. Nadien controleren we de riolering om te garanderen dat het probleem verholpen is.

Service bij een rioolontstopping in huis

Kies bij uw riool ontstoppen in Eindhoven voor Stefen Hardt Ontstoppingen. Wij zorgen altijd voor een vakkundige oplossing. Onze ontstoppers hebben namelijk meer dan twintig jaar ervaring en zijn VCA-gediplomeerd. Dit betekent dat wij bij iedere verstopping op verantwoorde manier werken. Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Uw riool ontstoppen in Eindhoven wordt zo des te voordeliger. Wij kunnen alle soorten rioolverstoppingen voor u oplossen.

Wacht niet langer en laat uw riool vandaag nog ontstoppen door een van onze specialisten!

riool ontstoppen Eindhoven

Wij ontstoppen de riolering op vakkundige wijze. Hiervoor hebben wij verschillende gereedschappen zoals een hogedrukpomp en een ontstoppingsveer.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca
0 +
jaar ervaring

24/7 beschikbaar voor het ontstoppen van rioleringen. Bel 040-7820196