Riool ontstoppen in Den Bosch

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten.

24/7 bereikbaar

Ook ’s nachts en in het weekend bereikbaar.

Snelle service

Wij komen direct naar u toe en lossen het op.

Gediplomeerd

VCA-gediplomeerde ontstoppers.

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Gediplomeerd

Overal bereikbaar in Den Bosch en omstreken

073 7820128

Professionele hulp bij een riool ontstoppen in Den Bosch

Een riool ontstoppen in Den Bosch kan om verschillende redenen nodig zijn. Bij een verstopping van uw riool kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met stankoverlast. Het openen van ramen is helaas meestal niet voldoende om de stank te verdrijven. Ook kan een rioolverstopping ertoe leiden dat het water steeds moeizamer wegstroomt. In het ergste geval is het niet langer mogelijk om uw sanitair nog te gebruiken!

Zelf uw riool ontstoppen in Den Bosch is vaak lastig als het om een serieuze verstopping gaat. De ontstoppingsmiddelen die u in een supermarkt kunt kopen zijn namelijk vaak niet krachtig genoeg. Ook kunnen deze middelen schadelijk zijn voor uw leidingen, maar ook voor uw gezondheid en het milieu. Een riool ontstoppen in Den Bosch kunt u het beste aan specialisten overlaten. Die specialisten vindt u bij Stefan Hardt Ontstoppingen.

Hoe werkt een riool ontstoppen in Den Bosch?

Bij een riool ontstoppen in Den Bosch werken wij volgens een vast stappenplan. Zo inspecteren we eerst de riolering. Met deze inspectie achterhalen we de oorzaak van de verstopping. Gaat het om een grote prop met restafval, of wordt de verstopping door iets anders veroorzaakt? Op basis van deze inspectie bepalen we wat het beste plan van aanpak is. Zo kunnen we effectief uw riool ontstoppen in Den Bosch.

Voor het ontstoppen van een riool maken we vaak gebruik van een hoge druk spuit. Door de riolering door te spuiten spoelen ook hardnekkige blokkades weg. Mocht er sprake zijn van een grote prop restafval, dan kunnen we deze ook met een ontstoppingsveer verwijderen. Nadat wij uw riool ontstopt hebben, zullen we altijd een laatste inspectie uitvoeren. Zo kunnen we u verzekeren dat de kans op een nieuwe verstopping van uw riool minimaal is.

Vakkundige hulp bij een rioolverstopping

Door voor Stefan Hardt Ontstoppingen te kiezen, bent u verzekerd van een professionele oplossing. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring! Onze ontstoppers zijn daarnaast allen VCA-gediplomeerd. Dit betekent dat wij altijd op een verantwoorde manier werken. Wij kunnen u van dienst zijn bij alle soorten verstoppingen. Verder brengen we geen voorrijkosten in rekening en bieden we u 24/7 hulp bij verstoppingen. We zijn altijd snel ter plaatse.

Blijf niet met een nare rioolverstopping zitten, maar schakel onze ontstoppers in Den Bosch in voor hulp!

Riool ontstoppen in Den Bosch

Wij ontstoppen de riolering op vakkundige wijze. Hiervoor hebben wij verschillende gereedschappen zoals een hogedrukpomp en een ontstoppingsveer.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca
0 +
jaar ervaring

24/7 beschikbaar voor het ontstoppen van rioleringen. Bel 073-7820128