Ontstoppingsbedrijf in Rosmalen

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • VCA-gediplomeerd

Schakel Stefan Hardt Ontstoppingen in bij een verstopping in Rosmalen

U merkt het al een tijdje. Het water in de gootsteen of de douche loopt niet meer lekker door. Ook ruikt u al een tijdje een nare bedorven geur in huis. Dan wordt het tijd eens te kijken of er niets mis is met één van uw afvoeren of met uw riolering. Door vuil-, zeep-, voedsel- en vetresten kunnen deze namelijk verstopt raken. Tijd om actie te ondernemen! Neem contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Rosmalen!

Rioolproblemen laten opsporen door Stefan Hardt Ontstoppingen

Rioollucht is een vieze en vaak ongezonde lucht. Wij adviseren dit soort problemen zo snel mogelijk op te lossen. Het riool hoort een gesloten systeem te zijn. Maar door bijvoorbeeld een breuk in de riolering,  een lekkage,  gebrekkige ontluchting of door aansluitfouten kunnen vieze geuren toch het huis binnendringen. Door middel van camera inspectie kan ontstoppingsbedrijf Stefan Hardt Ontstoppingen in Rosmalen het euvel vakkundig opsporen en het riool ontstoppen.

Wat kunt u zelf doen om verstopping te voorkomen?

– Maak van uw gootsteen geen afvalbak: spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer. Gebruik een zeefje om de etensresten tegen te houden.

– Spoel vloeibaar vet niet door de gootsteen: (vloeibaar) vet kan gaan stollen en houdt losse deeltjes in de afvoer vast. Spoelt u per ongeluk vet door de afvoer, spoel het dan ruim na met kokend heet water.

– De toilet is geen afvalcontainer: spoel alleen WC-papier door. Ander papierwerk, zoals luiers, damesverband en zakdoekjes kunt u niet door het toilet spoelen. Spoel ook zeker geen etensresten en vette substanties (terpentine!) door het toilet.

– Verwijder na het douchen uw haren uit het doucheputje. Haren zijn een bron van verstopping. Komen deze verderop in de afvoer terecht, dan zijn deze vaak alleen nog maar door de ontstoppingsdienst te verwijderen.

Ontstoppingsmaatregelen

Door bovenstaande maatregelen kunt u veel verstoppings- en rioleringsproblemen voorkomen. Er zijn ook diverse chemische ontstoppingsmiddelen te koop in de winkel. Deze zijn vaak niet afdoende. Vermijdt deze zoveel mogelijk omdat zij slecht zijn voor het milieu, de gezondheid én voor uw leidingwerk.

Waarom ons ontstoppingsbedrijf in Rosmalen inschakelen?

Een afvoer ontstoppen kan soms een lastige klus zijn. Roep dan ook liever de hulp in van ons vakkundige ontstoppingsteam. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om uw afvoer te ontstoppen. Doordat wij bij u in de buurt gevestigd zijn, zijn we in geval van nood snel ter plaatse. Wij rekenen geen voorrijkosten. Alle medewerkers van Stefan Hardt Ontstoppingen zijn VCA-gediplomeerd. Zo bent u verzekerd van een vakkundige oplossing bij een verstopte afvoer.

24/7 ontstoppingsbedrijf in Rosmalen nodig? Bel 073-7820128

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

vca

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het ontstoppen van:

ontstoppingsbedrijf in Breda